Centrum Mantelzorg, Blink en Sociom bundelen krachten

Publicatiedatum: 16 december 2020

Centrum Mantelzorg (Pantein) en Blink Regio Land van Cuijk (Ons Welzijn) worden per 1 januari 2021 onderdeel van Sociom. Door de krachten en expertise te bundelen, ontstaat er één centrale plek waar alle ondersteuning en kennis op het gebied van mantelzorg en vrijwilligerswerk in het Land van Cuijk samenkomt. Dat betekent kortere lijnen en sneller schakelen, om zo samen nog betere ondersteuning te bieden aan mantelzorgers, vrijwilligers en professionals.


Vertrouwde gezichten blijven
Voor de inwoners en professionals waarmee de organisaties samenwerken verandert er niets. Zij blijven dezelfde vertrouwde gezichten zien en kunnen terecht bij de bekende websites. In de loop van 2021 gaat Sociom de dienstverlening voor mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) verder versterken en komt er ook een nieuwe naam en huisstijl.

Bereikbaarheid
Inwoners en professionals kunnen Sociom telefonisch bereiken via 0485- 700500 of per e-mail via info@sociom.nl. Centrum Mantelzorg is ook per mail bereikbaar via mantelzorg@sociom.nl. Meer informatie over Mantelzorg en Blink.