Missie en Visie

Pantein wil maatwerk bieden aan iedereen met een vraag op het gebied van gezondheid, wonen, welzijn en zorg. Dit kan alleen als mensen kunnen kiezen uit een goed en veelzijdig aanbod. Met een ziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg en kraamzorg biedt Pantein een brede dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, gezondheid en zorg.

Middenin de samenleving

Om te kunnen voldoen aan de zorgbehoefte staat Pantein middenin de samenleving. We willen graag dichtbij de mensen staan, zodat we weten wat er leeft en speelt en daar ook iets mee doen. Een goede binding met inwoners en partners in de regio leidt tot een betrokken en persoonlijke relatie met onze klanten. Dat is wat we graag willen. Dat past bij ons.

Onze medewerkers werken met plezier en passie aan de gezondheid, zorg en welzijn van onze klanten. Dat doen ze in de eerste plaats door goed naar hen te luisteren. Deze klantgedreven houding zorgt ervoor dat mensen zich thuisvoelen bij ons en dat zij de zorg en service krijgen die nodig is, in een vertrouwde omgeving. Vertrouwd en betrouwbaar.

Voorkomen is beter dan genezen

Niet alleen als mensen ziek zijn of zorg nodig hebben, zijn we er. We helpen ook om zo gezond mogelijk te blijven. Daarom werken we samen met inwoners en partners, zoals huisartsen, collega-zorgaanbieders, gemeenten, welzijnsinstellingen en het onderwijs. Samen kunnen we gezondheid en vitaliteit verbeteren of in geval van ziekte de best mogelijke zorg en ondersteuning bieden.

Meer weten over Pantein?

Wilt u meer weten over Pantein, bekijk dan de strategische visie (klik op onderstaande afbeelding).